Apartmanházunk a Hévízi-tótól 300 méterre (12–15 perc gyalog), Hévíz egyik csendes utcájában fekszik. 2012 augusztusában épült.

100 méteres körzetben található kis ABC, étterem, reggeliző, orvosi rendelő, gyógymasszázs, de pár perc sétával eljuthatunk a hangulatos piacra, vagy a sokféle üzletet összefogó modern bevásárlóközpontba is.

Apartmanházunkban összesen 8 apartman áll a vendégek rendelkezésére. Minden apartman egyforma , tágas előszoba, teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba mosógéppel, külön WC, nappali kihúzható kanapéval, hálószoba franciaággyal. Minden egyes apartmanhoz terasz tartozik, néhány csodálatos panorámát nyújt a hegyek felé.

Apartmanonként 1 ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

A rendkívül kellemes, nyugodt zöldövezeti környezetben vendégeink zavartalanul grillezhetnek,

A gyermekeket kis játszótér várja.

1000 HOME APARTMANHÁZ HÁZIREND

Szállásfoglalás:

A szállásfoglalás e-mailben vagy online, különböző utazási portálok közreműködésével történik, ahol nincs lehetőség a házirend teljes tartalmának megjelenítésére, ezért kérjük, figyelmesen olvassa el és tartsa be az alábbi pontokat. Foglalót csak kiemelt időszakok és kedvezményes csomagok esetében kérünk, és azt nem áll módunkban visszatéríteni. Erre azonban a foglalás visszaigazolásakor minden esetben felhívjuk vendégeink figyelmét.

Általános lemondás: a megérkezés előtti második napig díjmentes, az érkezés előtti napon az első éjszaka szállásdíját kell megtéríteni, meg nem jelenés esetén pedig a teljes szállásköltség kerül kiszámlázásra.

Bejelentkezés / Kijelentkezés:

A szállást az érkezés napján, 14.00 és 18.00 (max. 20.00) óra között lehet elfoglalni. Az elutazás napján legkésőbb 11.00 óráig kell elhagyni a szobát. Amennyiben 11 óráig a vendég nem jelentkezik ki, automatikusan felszámoljuk a következő napi szállásdíjat.

Az 1000 Home Apartmanház vezetősége sem az eltulajdonított, sem az elveszett tárgyakért felelősséget nem vállal! Kérjük, hogy az ajtókat, ablakokat zárják be, ha elhagyják a szobát!

Fizetés:

A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése a megérkezéskor a bejelentkező lap kitöltése után történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni, visszafizetni.

Parkolás:

Zárt udvarunkban szobánként egy parkolóhelyet biztosítunk, kizárólag személygépkocsik számára. Az autót kérjük, minden esetben tartsák zárva, személyes értéktárgyaikat ne hagyják benne, mert nem tudunk felelősséget vállalni értük.

Parkoláskor kérjük, vegyék figyelembe a parkoló korlátozott méretét, fölöslegesen ne foglalják el egyszerre több autó helyét.

Működési szabályzat

Dohányzás: Az 1000 HOME Apartmanház teljes területén, beleértve a szobákat, mosdókat, lépcsőházat, Tilos a dohányzás. Kérjük vendégeinket, dohányzásra vendégházunk teraszát használják.

Takarítási rend: a szobákat a vendégek tisztán, kitakarítva veszik át. Több napos tartózkodás esetén takarítás és törölköző – ágyhuzat-csere – heti egy alkalommal. Az ettől eltérő igényeknek természetesen eleget teszünk, felár ellenében.

A szobaárak és az elektromos hálózat az ott található készülékek rezsiköltségének és energia-fogyasztásának figyelembe vételével lettek kialakítva. Kérjük, hogy otthonról hozott elektromos berendezéseket ne használjanak (kivéve borotva, laptop).

Kérjük vendégeinket, legyenek tekintettel egymásra, és 22.00 és 8.00 óra között kerüljék a hangoskodást, a többi vendég pihenését zavaró zenehallgatást és tévénézést. A vendégházban a vendégeknek a tulajdonossal történő egyeztetés után lehetőségük van látogatók fogadására. A nyitvatartáson túl maradó látogatóknak a mindenkori szállásdíjat számoljuk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, stb.). A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a vendégházból azonnal eltávolítja.